Avond4daagse 2024

De Avond4daagse 2024 staat er weer aan te komen en ook dit jaar staat DES weer voor jullie klaar om dit te organiseren. We hope dat iedereen er weer zin in heeft. Wij in ieder geval wel.  

De Avond4daagse wordt gelopen van 3  t/m 6 juni. 

De kosten voor deelname bedraagt voor 4 dagen € 7,00  en voor 1 dag € 6,00 dit is inclusief een entree ticket van Swimfun Joure

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. Je ontvangt dan een mail met bevestiging van inschrijving en een betaalverzoek. Pas na betaling wordt je definitief ingeschreven

Lukt het niet om digitaal in te schrijven? Niet getreurd, op woensdag 29 mei kun je je bij het MFC inschrijven. Wij zitten daar tussen 19.30 en 20.30 uur.

Ben je te laat met opgeven, dan kan dit voorafgaand aan de start van de eerste avond (maandag 3 juni). Wel wordt er dan €0,50 extra in rekening gebracht i.v.m. bestellen van medailles.

We zouden het leuk vinden dat het herkenbaar is wanneer je de avond4daagse loopt. Dit kun je doen door een geel of oranje veiligheidshesje aan te trekken of door je eigen versierde pet of shirt, maar ook door verkleedkleren aan te trekken. Maak onderweg leuke foto's en deel deze op de pagina.

Loop je niet mee, maar wil je helpen? Denk hierbij aan EHBO, stempelen, langs de route staan met aanmoedigende muziek o.i.d. Geef dit dan even door. 

Zien we jou bij de Avond4daagse?

Voor vragen kun je mailen naar:  avond4daagse@desmakkum.nl