Juryleden 

Zonder juryleden kunnen we niet! Bij opgave voor de wedstrijden moet namelijk een jurylid vermeld worden. Heb je als vereniging zijnde geen juryleden op het benodigde niveau voor die wedstrijden? Dan wordt de vereniging geweigerd om deelnemers op te geven.


Lijkt het jou ook leuk om te jureren op de wedstrijden? Informeer bij de leiding of bestuur. Graag zouden we het aantal juryleden uitbreiden. Door meerdere juryleden te hebben, hoef je misschien maar één à twee wedstrijden of dagdelen per seizoen te jureren. Hierbij wordt voorkomen dat sommige mensen ieder wedstrijdweekend in de zaal zitten of dat de leiding moet kiezen tussen begeleiden of jureren. Dit is niet te bedoeling.


Om jurylid te worden volg je een cursus. Je begint bij de makkelijkste niveaus en kunt dit later altijd uitbreiden. Eens per vier jaar is er een bijscholen, dit gebeurt nadat de oefenstof in het Olympisch jaar meestal wordt aangepast. Door de bijscholing te volgen, blijft je kennis up to date en blijf je bevoegd te jureren.


Hier onder een overzicht van onze juryleden: 

TURNEN DAMES

TD1

TD2

TD3


Anita Breeuwsma

Marjan de Jong

Sjoerdtje de Jong

Jetske Graafsma

Jacintha Ottenhof

Karin de Jong

 


TURNEN HEREN

TH1

TH2

TH3


Hylke de Jong

Karin de Jong

GROEPSSPRINGEN

D/E

A/B/C Jacintha Ottenhof

Jacintha Ottenhof